Karriär på Fiid

Skicka din ansökan till branschens innovatörer!

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Ansök nu!

Gå med i Fiids team - Vi söker kreativa personer intresserade av marknadsföring, som delar vår passion för TikTok-marknadsföring.

Om oss

Vi är ett ungt och entusiastiskt företag som närmar sig marknadsföring från ett modernt och djärvt perspektiv. Fiid kombinerar kreativitet med datadriven expertis för att leverera resultat. Vårt team är fullt av unga men erfarna experter på marknadsföring och sociala medier. För oss är TikTok inte bara en plattform.

På Fiid är varje dag annorlunda. Våra kunder kommer från hela världen, vilket innebär att varje kampanj är annorlunda och erbjuder olika typer av utmaningar. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö där initiativ värdesätts och allas bidrag är viktiga.

Fiid är en plats där du kan utvecklas, lära dig och vara en del av ett innovativt marknadsföringsteam. Kom till oss och var med och skapa framgångshistorier.

Vem är det vi söker?

Vi letar efter kreativa, problemlösande individer som brinner för marknadsföring. Kunskap om TikTok är mycket viktigt för oss, så vi förväntar oss att kandidater har en djup förståelse för denna plattform.

Vi letar alltid efter marknadsförare, videografer, redigerare och skådespelare, så oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat, skicka gärna en ansökan till oss! (Extra poäng för videoansökningar)