All-in-One TikTok Marketing Agency

Vi hjälper ditt företag att växa. Utforska våra tjänster.

Vad erbjuder vi?

Vi hjälper ditt företag att växa. Utforska våra tjänster.

Vi är branschens  ledande  proffs.

Fiid har skapat virala marknadsföringskampanjer för de största företagen i Finland.

Kundrecensioner

Fiid har skapat virala marknadsföringskampanjer för de största företagen i Norden.

Emma Peltoniemi profile picture

Emma Peltoniemi

Airpro

"Vårt samarbete med Fiid har varit flexibelt och okomplicerat. Vi har varit mycket glada inte bara över de fantastiska resultaten utan också över att ha fått Fiidis Tiktok-proffs som partner, som har exakt rätt inställning till innehållsproduktion. Tiktok förändras lika snabbt som flygbranschen, och vi har lyckats förmedla Airpro-känslan till miljontals människor genom Fiid."

Ville Sariola profile image

Ville Sariola

Tivoli Sariola

"Samarbetet med Fiid har varit okomplicerat, smidigt och inspirerande. Vi har fått nya, fräscha perspektiv på innehållet och samtidigt har våra viktiga tankar, värden och traditioner kunnat bevaras. Fiidis team har varit genuint intresserade av att lära känna vårt företag och att skapa innehåll tillsammans har varit avslappnat och roligt."

Erik Nurmi profile image

Eerik Nurmi

BookLapland/ Salespar

"TikToks främsta skott"

Elina Vuoksenmaa VR Groupilta

Elina Vuoksenmaa

VR Group

"På Fiid förstår de vad som fungerar på TikTok. Tack vare vårt samarbete har VR Matkalla TikTok vuxit avsevärt, och vi fick också mycket drivkraft för rekryteringen av lokförare för närtrafik med organiska TikTok-videor under hösten 2023. Innehållet som Fiid producerar är aktuellt, lyfter fram våra anställda och inspirerar våra videors tittare."