Meille töihin

Lähetä hakemuksesi alan uudistajille!

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Lähetä hakemus!

Liity Fiidin tiimiin - Etsimme luovia markkinointialasta kiinnostuneita henkilöitä, jotka jakavat intohimomme TikTok-markkinointiin.

Meistä

Olemme nuori ja energinen yritys, joka lähestyy markkinointia modernista ja rohkeasta näkökulmasta. Fiid yhdistää luovuuden ja datavetoisen osaamisen tulosten saavuttamiseksi. Meidän tiimimme koostuu nuorista, mutta kokeneista markkinoinnin ja sosiaalisen median ammattilaisista. TikTok ei ole meille pelkkä alusta – se on osa laajaa tietotaitoamme.


Fiidillä jokainen työpäivä on erilainen. Asiakkaita löytyy laidasta laitaan, mikä tarkoittaa, että jokainen kampanja on erilainen ja tarjoaa monipuolisia haasteita. Pääset työskentelemään dynaamisessa ympäristössä, missä arvostetaan oma-aloitteisuutta ja jokaisen panos on merkityksellinen.


Liity joukkoomme, missä työskentelemme intohimolla ja tavoittelemme yhdessä huippusuorituksia. Fiid on paikka, missä voit kehittyä, oppia uutta ja olla osa innovatiivista markkinointitiimiä. Tule meille töihin ja ole mukana luomassa menestystarinoita jokaisessa kampanjassa.

Keitä etsimme tiimiimme?

Etsimme tiimiimme luovia ja ongelmanratkaisukykyisiä yksilöitä, jotka ovat intohimoisia markkinoinnista. TikTokin tuntemus on meille hyvin tärkeää, joten odotamme hakijoilta syvällistä perehtyneisyyttä tähän alustaan.


Haemme jatkuvasti markkinointialan ammattilaisia, kuvaajia, editoijia sekä näyttelijöitä, joten olitpa sitten kokenut konkari tai vasta alalla aloitteleva, laita rohkeasti vapaamuotoinen hakemus tulemaan! (Videohakemuksesta lisäpisteet)