Referenssit

Tutustu referensseihimme ja menestystarinoihin TikTokissa.

Lähitaploa logoVR logoAirpro logo1Store logoK-Citymarket Järvenpää logoCandy Town logoForsman Tea logoK-Supermarket Niipperi ja Hämeenkylä logoHelbus logoCapri Sun logoKokoomus logoHAMMER logoNitro logoJymy logoLomallo logoMatkapojat logoOmago logoMeeko logoNordis Film logoSerena logoRKP logoRush logoVähänkäytetty.fi logoPlusykkönen logoSP logoHanko logoVertaaliittymää logoLasitehdas.com logoSavas logoMoilas logoParkMan logoTempore logoTivoli Saariola logoSanta Fe logoJunky Vegan logoAican logoCuddly logoBook Lapland logoTammer logo

Asiakastestimoniaaleja

Olemme luoneet viraaleja markkinointikampanjoita Suomen suurimmille yrityksille.

Emma Peltoniemi profile picture

Emma Peltoniemi

Airpro

"Yhteistyömme Fiidin kanssa on ollut joustavaa ja mutkatonta. Olemme olleet erittäin iloisia huikeiden tulosten lisäksi myös siitä, että olemme saaneet kumppaniksi Fiidin Tiktok-ammattilaiset, joilla on juuri oikea lähestymistapa sisällöntuotantoon. Tiktok on yhtä nopeasti muuttuva kuin ilmailualakin, ja olemme saaneet Airpro-fiiliksen välitettyä Fiidin kautta miljoonille ihmisille."

Ville Sariola profile image

Ville Sariola

Tivoli Sariola

"Yhteistyö Fiidin kanssa on ollut mutkatonta, sujuvaa ja inspiroivaa. Olemme saaneet sisältöihin uutta, freesiä näkökulmaa ja toisaalta meille tärkeät ajatukset, arvot ja perinteikkyys on saatu säilymään. Fiidin porukka on ollut aidosti kiinnostunut yritykseemme tutustumisesta ja sisältöjen tekeminen yhdessä on ollut rentoa ja hauskaa"

Erik Nurmi profile image

Eerik Nurmi

BookLapland/ Salespar

"TikTokin ykköspyssyt"

Elina Vuoksenmaa VR Groupilta

Elina Vuoksenmaa

Communications Specialist/ VR Group

"Fiidissä ymmärretään, mikä TikTokissa toimii. VR Matkalla -TikTok on kasvanut yhteistyömme ansiosta merkittävästi ja saimme orgaanisilla TikTok-videoilla myös paljon nostetta lähiliikenteen veturinkuljettajien rekrytointiin syksyllä 2023. Fiidin tuottama sisältö on ajan hermolla, tuo työntekijämme esiin ja innostaa videoidemme katsojia."